WANTED

2008-12-23 19:42

 

WANTED:

 

ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ

 

ΤΗΝ

 

ΤΑΙΝΙΑ....

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Τζ. Τζ. Τζόουνς με τη θανατηφόρα σέξι Αντζελίνα Τζολί να «κάνει άντρα» τον Τζέιμς Μακ Αβόι.

Υπόθεση

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα νέο υπερήρωα: τον 25χρονο Γουέσλι Γκίμπσον (Τζέιμς Μακ Αβόι), ένα συνηθισμένο άνθρωπο, παρατηρητή της ζωής, που γίνεται ξαφνικά μέλος μιας μυστικής κοινωνίας και μεταμορφώνεται σε σκοτεινό εκδικητή!
Αρχικά, τα πάντα στη ζωή του Γουέσλι Γκίμπσον ήταν μονότονα και ο ίδιος… η προσωποποίηση της αποτυχίας. Όμως, όταν γνωρίζεται με τη σέξι και δυναμική Φοξ (Αντζελίνα Τζολί), ο Γουέσλι ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και, έπειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής Αδελφότητας δολοφόνων με αρχηγό το Σλόαν (Μόργκαν Φρίμαν)… Γρήγορα όμως, αποδεικνύεται πως τα μέλη της Αδελφότητας αυτής δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται… Έτσι, έχοντας αποκτήσει όλη την εξουσία που πάντοτε επιθυμούσε, ο Γουέσλι θα πρέπει να μάθει πως, το να ελέγχεις τη ζωή σου, είναι τελικά πολύ πιο δύσκολο από το να σκορπάς το θάνατο. Άλλωστε, η τύχη ενός ανθρώπου καθορίζεται από τις επιλογές και τις πράξεις του.

 


Διάρκεια: 110′
Σκηνοθεσία: Timur Bekmambetov
Πρωταγωνιστούν: James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Terence Stamp, Thomas Kretschmann, Common, Kristen Hager, Marc Warren, David O’Hara, Konstantin Khabensky, Dato Bakhtadze, Chris Pratt, Lorna Scott

 

Για περισσότερες πληφορίες για την ταινία, πατήστε εδώ.

Για έμμεση προβολή της ταινίας......πατήστε εδώ.

 

 

—————

Πίσω


News

Ήρθε!!!

2009-01-28 22:38
Όπως υποσχέθηκε το Emilsite, τώρα έφερε νέο e-mail για την βελτίωση της επικοινωνίας σας μαζί μας....στείλτε μας τώρα τα μηνύματά σας στο emilsitemail@yahoo.gr

—————

Ελπίζουμε ότι...

2008-12-12 18:09
διασκεδάζετε!

—————

Σας το είπαμε;

2008-12-10 16:55
Μπορείτε να μας βρείτε στο facebook ως Emilios Tzavaras & Spiros Tzanakis  !!!

—————


Δημοσκόπηση

Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας;

Ναι
69%
193

Όχι
9%
24

Καλύτερη απ' τις άλλες πάντως
5%
13

Χειρότερη απ' τις άλλες
7%
20

Δ.Ξ.Δ.Α.
11%
30

Σύνολο ψήφων 280